Godt at vide, hvis du ønsker en brystoperation

Der kan være mange forskellige grunde til at få en brystoperation for at få fylde i brystet. Nogle kvinder føler, at brysterne bare er for små, andre ønsker fylde efter graviditet og amning. Hvis du går og overvejer en brystoperation, så læs videre herunder, og få gode tips samt informationer, som kan hjælpe dig videre i dit forløb.

Forskellige former for brystoperationer

Det mest almindeligt kendte kosmetiske indgreb på brysterne er en brystforstørende operation, hvor barmen gøres større. Men selv under den ovenstående term findes der forskellige måder, hvorpå operationen kan gennemføres.

En operation kan blandt andet gennemføres ved hjælp af implantater af eksempelvis silikone. Silikoneimplantater blev introduceret allerede i 1963, men har konstant været under udvikling. Formen er derfor nu mere anatomisk. Generelt findes implantaterne i dag i mange forskellige størrelser og former, så du kan helt sikkert finde et sæt, som passer til dine behov. Nyere silikoneimplantater er også blevet mere faste og har mindre chancer for, at silikone vil flyde ud.

En anden populær metode at få en større barm er ved at få lavet en brystforstørrende operation med eget fedt. Det vil sige, at dit eget fedt fra eksempelvis maven, lårene eller ballerne bliver suget ved hjælp af en kanyle og derefter sprøjtet ind i brysterne. Denne operationsmetode er forholdsvis ny, men særdeles populær blandt kvinder. Det er særligt grundet, at det er mere naturligt end kunstige implantater, og dertil fjernes der endda fedt fra områder, hvor det er attraktivt at få fjernet fedtet.

Få en uforpligtende samtale

Du er måske afklaret med, at du ønsker at få lavet større bryster, men det er altid en god idé at tage en uforpligtende samtale med fagpersoner, som kan give dig mere information om dine muligheder. Det kan give ro i maven, og du kan nemmere få svar på pris og andre praktiske spørgsmål, som du måtte have.

Det er i sidste ende dit valg

Hvis du snakker med din omgangskreds om dine overvejelser, så har mange en tendens til at lægge vægt på, at du er smuk, som du er. Det skal du naturligvis ikke betvivle, men hvis du kan føle dig mere selvsikker i din hverdag ved at få foretaget en operation, så bør du ikke lade dig slå ud af ellers velmenende kommentarer. Du skal vælge at få foretaget en operation, hvis det gør dig glad. Det er i sidste ende et valg, kun du kan tage.