Dette skal du gøre for en god ansigtspleje

Der er mange som til dagligt benytter sig af makeup. Hvad mange ikke tænker over er den ekstreme vigtighed af, at få det fjernet ordentligt igen om aftenen, inden man går i seng. En god ansigtspleje er virkelig vigtig og burde prioriteres i alles aftenrutine. Hvis du er i tvivl om, hvad man skal gøre for at have en god ansigtsplejerutine, så læs med her og få noget inspiration til, hvad du kan gøre.

Første step: Rens huden

Det første man skal gøre, er at rense huden for dagens makeup eller snavs. Her kan du bruge flere forskellige produkter. Der findes både vandet produkter, men også nogle der skummer. Det er en præferencesag, hvilken du ønsker at benytte dig af. Du kan med fordel bruge en makeupfjerner inden du bruger en rensegel.

Andet step: Serum

Efter du har fået renset dit ansigt godt og grundigt, så er det en god ide at bruge et serum. Et serum går ind og arbejder i huden, og du kan få serums med forskellige formål. Nogle indeholder C-vitamin, imens andre indeholder noget andet.

Tredje step: Cremer

Efter at du har brugt serum til dit ansigt, så er det en nødvendighed med cremer. Tromborg ansigtscreme er en god mulighed for en ansigtscreme, som tilføjer huden dens naturlige fugt igen, efter en god omgang rens. Der findes flere forskellige cremer. Hvis du føler et behov for det, så kan du også investere i en øjencreme, som du påfører om aftenen inden du går i seng.

Fjerde step: Ansigtsmaske

En gang imellem, så kan det anbefales at du benytter dig af en ansigtsmaske. Her kan du få både med skrubbende effekt, men også en mere dybderensende. Det eneste vigtige er, at du ikke bruger ansigtsmaske hver dag, det der er alt for hårdt for huden.