Tips til dig, der vil undgå at blive solbrændt til sommer

Det kan være enormt irriterende, hvis man om sommeren ofte ender ud med at blive solbrændt, efter at bruge tid udenfor i det gode vejr. Hvis du ønsker at passe godt på din hud, kan det være en fordel at mindske risikoen for solbrændthed – læs videre her for at høre mere om, hvordan du kan gøre dette.

Benyt hat

For at kunne skåne din hud mod den sommetider skarpe sol, er der flere ting, du kan tage til overvejelse. Det kan eksempelvis være en god ide at overveje, hvor du oftest oplever at blive solbrændt. Hvis det er i dit hoved og i din hovedbund, kan det være smart at benytte en hat, når du skal udenfor.

På den måde kan du skærme en smule for solen, så du mindsker chancen for, at både hovedbund og ansigt bliver brændt. En hat er også en stor fordel for dig, der har mistet håret, er derfor skal passe endnu bedre på hovedbunden til sommer. Find dame kasket her, som du kan bruge til at skærme fra solen.

Brug solcreme flere gange om dagen

Når man skal opholde sig i solen om sommeren, er det selvfølgelig vigtigt, at man bruger solcreme. Hvis du dog kun benytter solcreme en enkelt gang om dagen, kan du dog stadig risikere at blive forbrændt. Sørg derfor for at påføre solcreme et par gange om dagen, især på de steder, hvor du ofte er blevet brændt.

Derudover kan det også være smart at tilbringe mere tid i skyggen, så du også på den måde kan passe lidt bedre på din hud, når solens skarpe stråler er fremme. Selvom man benytter diverse solbeskyttende produkter, kan man stadig risikere at blive brændt, hvis man bruger for meget tid i solen. Dette er altså tips til dig, der ikke ønsker at blive solbrændt til sommer.