Naturlig make-up – Undgå de skadelige tilsætningsstoffer i make-up

Flot smil med hvide tænder

Vidste du at det er muligt at få make up baseret på naturlige ingredienser? Ilia er en virksomhed, der fremstiller naturlig makeup og andre skønhedsprodukter. Deres mål er at tilbyde produkter, der er sikre for huden og skånsomme for miljøet.

Ilias naturlige make up-produkter er fremstillet med ingredienser som bivoks, kakaosmør og æteriske olier. Disse ingredienser er alle naturlige og har gavnlige egenskaber for huden. Bivoks er f.eks. et naturligt blødgørende middel, som hjælper med at holde huden fugtet. Kakaosmør er en anden fremragende fugtighedscreme, mens æteriske olier kan bidrage til at forbedre hudens udseende ved at tilføre den næringsstoffer.

Ilias naturlige makeupprodukter er fri for syntetiske duftstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer.

Skaberen af denne populære og naturlige make up serie, Sasha Plasvic, voksede op ved havet og var vant til at leve i harmoni med naturen og blev en dag af sin mor mindet om ingredienslisten i læbepomaden.

Sasha var chokeret over de mange usikre kemikalier i noget, som hun brugte dagligt. ILIA’s eventyr begyndte da Sasha indså, at hun havde brug for at skabe sikker, effektiv og naturlig læbepomade igen.

Hvis du vil prøve kræfter med den populære makeup serie fra Ilia, kan du fåes her. Du kan også læse mere på den officielle side.