Sådan fungerer en fedtfrysning

Kroppen indeholder et bestemt antal fedtdepoter. De kan være større eller mindre, alt efter ens vægt, og hvordan man træner. Mange kender til det problem, at det kan være svært at komme af med de overskydende kilo.

De gemmer sig specielt omkring maven, hofter og lår, men kan generelt findes alle steder og på alles kroppe. Den nemmeste måde at komme dem til liv er ved en fedtfrysning. Læs mere om den smarte behandling her.

En smertefri og permanent løsning

Fedtfrysning er en løsning, som holder hele livet. Endda helt uden større kirurgiske indgreb. Når man har områder på kroppen, hvor man ikke kan slippe af med trodsige fedtdepoter, så kan det påvirke ens mentale helbred meget.

Man tænker hele tiden over, hvordan man ser ud. Hård træning og sund kost kan ikke altid komme fedtdepoterne til livs. En behandling som fedtfrysning, er den bedste og nemmeste måde at komme af med de ekstra depoter og blive glad for sin krop igen. Plus, så er fedtfrysningen helt smertefri. Man har hverken brug for helingstid eller at få bedøvelse.

Fedtfrysning er både til mænd og kvinder, og stort set alle steder på kroppen kan behandles. Alt fra dobbelthagen, til maven og ned til ens lår. Behandlingen tager kun cirka en time for et livslangt resultat.

Lille behandling for en kæmpe forskel

Der er en verden til forskel på før og efter, man får foretaget en fedtfrysning. Der bruges det mest avancerede udstyr på markedet, så du er sikker på, at du får det bedste resultat. Under fedtfrysningen sker der det, at fedtvævet bliver suget ind i et apparat, som køler området meget ned.

Det er til omkring -8 grader. På den måde bliver fedtcellerne ødelagt, og det samme gør fedtdepotet. Cellerne bliver naturligt udskyllet af kroppen, så der er ingen grund til bekymring. Et sted mellem 20-25% reduktion sker der af fedtcellerne ved behandlingen.

Metoden er helt sikker og effektiv. Alt ved behandlingen er kontrolleret, og intet er efterladt til tilfældighederne. Fedtfrysning er den sundeste behandling for kroppen, hvis man gerne vil af med de ekstra fedtdepoter.

Man tilfører ikke kroppen nogle udefrakommende stoffer, som den skal forholde sig til. Samtidig kan man vælge et specielt område, som man ønsker sin behandling på. Ikke to kroppe er ens, så derfor skal ikke alle have hjælp samme sted på kroppen. Fedtfrysning er permanent og en løsning for alle.