Dette overtøj skal i hus til børnene inden hjemmevinteren

Skal hele familien blive vinterklar til en typisk, dansk vinter, eller skal I have fat i overtøj m.m., der også vil være til nytte på en skiferie? Hvis dette er tilfældet, er du heldigvis havnet det rette sted, for her vil du blive guidet i, hvilket tøj og overtøj, der er brug for, når hele familien skal på udendørs vintertogt.

Termostøvler

Det handler ikke udelukkende om at finde det rette tøj. En anden ting, der kan være vigtig, er at tjekke mærket på de ting, man lægger i indkøbskurven. Hvis du eksempelvis finder noget, som du og din familie kommer til at blive meget begejstrede for, fra et helt bestemt mærke, er det praktisk at have et samlet overblik over de mærker, der har gjort det indtryk på jer. I kan for eksempel finde fine, glitrende termostøvler fra mikk-line. De og mange andre klæder i både tøj- og overtøjskategorien kan købes her.

Strikvanter eller handsker?

Det er ikke mange, der aldrig har haft de famøse strikvanter på, mens de boltrede sig med deres venner på børnehavelegepladsen, uanset om det var øsende regnvejr, snedækket eller bare en kold efterårsdag. Disse vanter rækker dog knapt nok til sådan en dag, så de er under ingen omstændigheder tilstrækkelige, hvis I skal på skiferie, hvor det er uvant køligt og snefyldt. Derfor skal der helst indkøbes nogle ordentlige luffer eller vanter, som er af andet tekstil end garn, da garn altså absorberer vand fremfor at afvise det. Hænderne bliver nemlig hurtigt frosne og fugtige inden i en strikhandske.

Skibukser

Skibukser er det nærmest uundgåeligt at tænke på, når en skiferie står for døren. Det skal dog besluttes, hvorvidt de skal være med eller uden seler. Desuden skal jeres søgen efter disse muligvis begyndes i god tid, da den rigtige størrelse skal findes.