Træningstøj, så du kan føle dig stærk og sexet

Udover at træning er godt for dig både fysisk og psykisk, så har dit træningstøj virkelig også noget at skulle have sagt. Træning er hårdt, og det skal det også være. Men du behøver ikke at føle dig grim i gammelt og slidt træningstøj.

Træningstøj kan faktisk have en ret stor indvirkning på din selvtillid. Når du tager dit gamle træningstøj på og kigger dig i spejlet – er du så træt af, hvad du ser? Så er det på tide at skifte træningstøjet ud med noget, der er pænere og sidder bedre på din krop.

Synes du, at din træningstøj er grimt, eller at du ser dum ud med det på, så har du en større tendens til at springe træningen over, fordi du tror, at de andre i træningscenteret tænker det samme om dig. For det første vil vi bare sige: der er ingen der kigger på dig i træningscenteret – og hvis de gør det, så træner de tydeligvis ikke hårdt nok. For det andet er det fuldstændig ligegyldigt, hvad andre tænker om dig! Så længe du føler dig tilpas i dit træningstøj, så er det vigtigste allerede opnået.

Vil du gerne have noget nyt træningstøj, som du kan føle dig sexet og stærk i, så kommer der her et par tips:

Brug træningstights i stedet for sweatpants. Vi har ofte en mani med at bruge stort tøj, som vi kan gemme os i, når vi ikke er helt tilfredse med vores kroppe. Derfor er det første du skal gøre – smid de sweatpants ud! Køb i stedet et par gode løbetights. Tights sidder bedre på kroppen og er virkelig behagelige at have på. Hvis dine kurver – lige meget hvor store eller små de er.

Nu hvor du har smidt dine sweatpants ud, så smid lige den store hættetrøje ud med dem. For det første er denne alt for varm at træne i. For det andet gør den ikke noget godt for din krop. Vælg i stedet en trøje, der sidder lidt tættere til kroppen. Føler du dig ikke tilpas i en helt stram trøje, så vælg en, der sidder en smule løst. Vil du skjule dine arme, kan du også vælge at trøjen skal være en t-shirt eller en langærmet.

Du træner for at blive stærkere – husk det! Og du gør det skide godt, ligemeget hvordan du er klædt på i træningscenteret.