Sådan kan du få styr på børnetøjet med børnebøjler

Børnebøjler

Med børnebøjler kan du nemt og hurtigt få styr på barnets tøj. Når barnets tøj hænger på bøjler, vil det automatisk blive meget mere overskueligt at finde barnets tøj, fordi det ikke ligger i lag inde i skabet. Dette vil gøre påklædning af den lille meget hurtigere, og barnet ville endda også have mulighed for at bestemme, hvad han/hun ville have på, fordi tøjet hænger på bøjler og er derfor nemmere at se.

Det lyder sikkert mærkeligt, at man kan købe børnebøjler, og hvorfor er det overhoved nødvendigt. Da børnenes tøj er meget mindre end voksnes tøj, vil normale bøjler derfor også være meget store. Hvis bøjlen overhovedet kan komme ind, vil den udvide tøjet og dermed give det en mærkelig pasform. Det er derfor super smart med børnebøjler, da de specielt er lavet til dette formål.

Sådan kan du bruge børnebøjler

Som skrevet tidligere er det en super god ide at bruge børnebøjler hvis man ikke ønsker at ødelægge barnets tøj. Udover at bruge børnebøjlerne i skabet, kan de bruges på mange forskellige måde. Dette er alt fra at udsmykke børneværelset til at gøre valg af tøjet nemmere for både forældre og barnet. 

  • Skab organisering i skabet: Det mest oplagte at bruge børnebøjlerne til er at bruge dem i skabet til at kunne organisere det og slippe for, for meget rod. Disse børnebøjler er med til at skabe et mere overskueligt klædeskab, som gør det nemmere at finde tøjet
  • Udsmyk børneværelset: På Little Happys hjemmeside kan du finde forskellige børnebøjler, der er sorte og hvide, men der er også blå og lyserøde med enhjørninger på. Disse er super gode til at hænge prinsessekjoler og andet udklædning på. Her kan det være en god ide at skaffe sig et tøjstativ, hvor de så kan hænge op pynte på værelset.
  • Hurtigt valg af tøj. På samme måde som udklædningen, kan barnet også hænge deres yndlingstøj på et tøjstativ, hvilket vil gøre det meget hurtigere, når tøjet skal findes om morgen. 

Brug børnebøjler i hele hjemmet

Det er ikke kun inde på børneværelset, at det er oplagt at bruge børnebøjlerne. Det er også super smart at bruge dem til overtøj eller tøj, som hænger andre steder i hjemmet. 

Som skrevet tidligere vil normale bøjler ødelægge barnets tøj og give det en mærkelig pasform. Når man bruge normale bøjler vil barnets tøj blive udvidet ved skulderne, hvilket vil se meget mærkeligt ud, når barnet har tøjet på.

Til sidst vil børnebøjler også sørger for at tøjet ikke bliver krøllet, ligesom det gør, når det ligger foldet inde i skabet. Derfor kan det være en god ide at hænge det tøj op, som har en tendens til at blive krøllet, når det er foldet.