En tandretning giver dig det smil, du altid har drømt om

Overvejer du en tandretning i Århus?

Der er absolut intet galt i at have skæve tænder. Mange mennesker oplever dog, at det går ud over deres selvtillid, og for nogle betyder det også, at de helt eller delvist stopper med at smile, fordi de er flove over deres tænders udseende. Det er ærgerligt, da man med en tandretning kan ændre på det. Derfor er der ingen, der bør døje med dårlig selvtillid og nedsat livskvalitet på grund af deres tænder. Overvejer du en tandretning, kan læse med her og få flere informationer om, hvad det indebærer, og hvad du kan forvente af processen.

Snak med din tandlæge om tandretning

Når du skal have foretaget en tandretning, skal du altid starte med at kontakte din egen tandlæge, så du kan komme til en forundersøgelse. Her vil I snakke om hvilke behov du har, og hvorvidt tandretningen kan klares i klinikken, eller om den skal varetages af en specialtandlæge. Til forundersøgelsen vil der også blive tage et aftryk af dine tænder til dit tandreguleringsapparat.

Har du ikke en tandlæge, der kan foretage tandretning i Århus, har Åbyhøj Tandlæge Team stor erfaring med at gøre det.

Tandretning tager i gennemsnit 10-18 uger

At få en tandregulering tager typisk mellem 10 og 18 uger. Hvor lang tid det præcist tager, afhænger af hvor skæve dine tænder er, og hvilket resultat du ønsker i sidste ende. Behandlingen består af en gennemsigtig bøjle, som du skal bruge til hverdag. Når behandlingen er overstået, vil du ofte blive tilbudt en skinne, som du skal tage på om natten for at sikre, at dine tænder ikke rykker sig tilbage. Du kan også få en tynd metaltråd på bagsiden af dine tænker, som ligeledes er med til at fastholde tænderne i deres nye position.