Tandprotese med tryklås er for dig, der gerne vil have ekstra selvtillid og tryghed

Med implantater med tryklås slipper du for bekymringer og nedsat funktion

Hvis du mangler nogle af dine tænder, så ved du, hvor ødelæggende det kan være for din selvtillid og livsglæde. Nogen vil måske mene, at det ”bare er tænder” – men det er så meget mere end det. Tænderne har kæmpestor betydning for vores hverdag og velbefindende, og almindelige hverdagssituationer som at synge, kysse, grine, tale og smile bliver besværlige og for nogle næsten pinlige og skamfulde. Det er enormt ærgerligt, da ingen bør gå rundt og have det på den måde. Heldigvis findes der en løsning – en tandprotese med tryklås.

Hvad er en tandprotese med tryklås?

En tandprotese er falske tænder, der går ind og erstatter dine manglende tænder, så du får et helt og naturligt smil. Normale protese sidder fast med vakuum enten på gummerne eller ganen, men for nogle føles det som en usikker løsning, da en sådan protese ikke altid sidder lige godt fast.

En tandprotese med tryklås sidder derimod utrolig godt fast. Den er nemlig fæstnet på nogle titaniumimplantater, som opereres ind i dine gummer. Efter et stykke tid vil implantaterne gro fast i din kæbeknogle, og så vil protesen altså sidde utrolig godt fast. Proteserne kan knappes af og på implantaterne, hvilket både gør protesen nem at bruge og nem at rense igen.

Tandprotese med tryklås priser

En tandprotese med tryklås er ikke den billigste løsning, når det kommer til tandproteser. Leder du efter en billig løsning, er det altså ikke denne udgave du skal vælge – og dog. En tandprotese med tryklås er nemlig utrolig holdbar, hvorimod de billigere proteser slet ikke holder i lige så lang tid. Derfor kan en tandprotese med tryklås på sigt være en økonomisk bedre beslutning.

Med det sagt, så er tandprotese med tryklås prisen ret høj, og det er ikke alle, der har råd til at betale det på én gang eller af egen lomme. Heldigvis kan du både få dem på afbetaling og få tilskud fra kommune eller sygeforsikring.

Find en dygtig tandlæge

Underordnet om du skal have en tandprotese med tryklås eller en delprotese med tryklås, så er det vigtigt, at du finder en dygtig tandtekniker til at lave dem. Roskilde Tandteknik har stor erfaring med trykknapsproteser, og de kan med garanti også hjælpe dig.