Find den bedste makeup til dig

Makeup er ikke så nemt at gennemskue endda. Selvom du er rutineret i alt fra mascara til contouring, kan du stadig gå og mangle de perfekte produkter. Især hvis du er ny til makeup, kan det være et mareridt at finde hoved og hale i de mange produkter.

Læs med her for at få gode råd til, hvordan du finder det bedste makeupmærke til dig.

Kom godt fra start

Når du først begynder at lægge makeup, har du ofte kun brug for det mest nødvendige til at øve dig med og lægge et flot hverdagslook. Det er ofte foundation, mascara og måske noget til læber og øjenbryn.

ILIA skønhedspleje har lidt af det hele, og her finder du nedtonede, diskrete farver, der kan give dig en god starts på din makeuprejse. Det er nemlig altid godt at lægge ud med noget, der ser mere naturligt ud. Når du først kan lægge din makeup diskret, kan du begynde at lege med farver og former.

Der er masser af hjælp at finde på internettet, når du skal lære, hvordan du lægger din makeup. Sørg altid for at finde videoer, der er målrettet begyndere – ellers kan du hurtigt miste modet, når professionelle bloggere tager de store pensler frem.

Når du vil eksperimentere

Makeup er en udtryksform, og når du føler dig selvsikker nok til at eksperimentere, kan du begynde at lege med farver og former. Ofte er alt, et look afhænger af, selvtillid, og ikke dine konkrete egenskaber som makeupartist.

Du kan eksperimentere med makeup på mange forskellige måder. Det kan være noget så simpelt som at skifte til en mere unik læbestift til at male stjernetegn ud fra din øjenkrog. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og makeup kan være en sjov og fornøjelig hobby!

Når du eksperimenterer med makeup, så husk altid, at du ikke skal lytte til andres meninger – især ikke hvis de er negative. Det er ikke alle, der uden problemer kan acceptere noget ukonventionelt, men så længe, du føler dig godt tilpas og synes, dit arbejde ser godt ud, så er det dét, der tæller!