Snyd ikke dig selv for denne skønhedstrend

Hvis du er en af dem, der er ved at blive træt af en lang makeup rutine hver eneste morgen, og bare gerne vil have en hurtig og nem start på dagen, så er der håb forude. Synes du at en kortere rutine og mere tid i sengen lyder tiltrækkende, så skal du helt sikkert læse med her. En ny trend er nemlig ved at brede sig – det handler om lash lift og brow lift.

Lash lift og brow lift i Herning

Hos Skinsense i Herning er de eksperter i at lave dette skønhedstrend, så dine bryn og vipper bare spiller – også selvom du lige er vågnet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det altså ikke. Et lash lift er et semi-permanent vippebuk, som gør at du ikke behøver at bukker dine vipper hver eneste morgen. Så sidder vipperne smukt og giver et flot udtryk til dine øjne. Et brow lift, på den anden side, er en måde hvorpå man former brynene, så der sidder helt skarpt som du vil have dem, selv efter en lang bytur eller lur. Så slipper du for at tegne dem op.

Naturligt og holdbart look

Som sagt giver denne skønhedstrend ekstra tid i sengen hver eneste morgen, men der er også andre fordele. Med et lash lift er der for eksempel nogle kunder der vælger ikke at bruge mascara, fordi vipperne simpelthen bare sidder som de skal. Hvis man på samme tid får lavet et brow lift, så slipper man helt for at bruge makeup, og så behøver man hverken tænke på at de bliver tværet ud eller vådt i regnvejr.

Der er faktisk ingen grund til at trække tiden længere – et lash lift eller brow lift er perfekt til dig, der gerne vil have et smukt, naturligt look uden for meget arbejde.