Sommerkærligheden er i luften – 3 idéer til den perfekte date

Om du allerede er i et forhold, eller du er åben for ny kærlighed, så er sommeren en god mulighed for at komme på spændende og oplevelsesrige dates. Derfor finder du i denne guide 3 gode bud til, hvad din næste date kunne gå ud på. Læs derfor videre, hvis du ønsker at denne kommende somme bliver fyldt helt op med kærlighed!

Picnic i den danske natur

Mange tror, at dates skal være dyre. Dette behøves slet ikke at være tilfældet. Hvis man blot bruger sin kreativitet, kan man få nogle rigtige gode – hvis ikke bedre – dates som passer til ethvert budget. Et godt bud på dette er picnic, som er den perfekte aktivitet om sommeren. Her skal du blot smøre en madpakke og evt. pakke en flaske vin eller saftevand. Herefter kan du – og din date – drage ud og finde en hyggelig krog i den danske natur. Det kan næsten ikke blive mere idyllisk!

Oplev kultur på budget – streetfood

Som Idé nr. 2 fortsætter vi i budgetvenlige linjer. Mange af de danske byer byder nemlig på streetfood boder. Dette er en god måde at opleve forskellige madkulturer uden at skulle bruge en formue – eller rejse på den anden side af globen. Efter en hyggelig aften på streetfood, kan I smide jer på sofaen derhjemme og få plads til lidt intimitet. For at undgå bøvl lige i det magiske øjeblik – så husk at få den rigtige kondom størrelse.

Biografen er også åbent om sommeren

Nogle tror at biffen er forbeholdt vinteren og kolde regnfulde aftener. Det behøves ej heller at være sandt. Mange film spilles nemlig sent om sommeren, så dette kan passende være en hyggelig aktivitet efter aftensmaden. At bruge en dag i solen, for derefter at afslappe i biffen om aftenen, det er der ikke mange, som har noget imod.