Style dit hår til sommer med et glattejern

Der er ikke noget som en solrig sommerdag, hvor både dit tøj og hår sidder lige i skabet.

Dit hår kan du f.eks. style til sommer med et glattejern og opnå mange forskellige frisurer. Det kan du blive klogere på her.

Lav fine bølger i dit hår

Du kan naturligvis altid bruge et glattejern til at opnå noget helt glat hår, der sidder lige præcis, som det skal. Det er rart, hvis du har nogle krøller eller fald i dit hår, som du nogle gange gerne vil slippe for.

Men faktisk kan du også bruge dit glattejern til at lave fine bølger og krøller i dit hår, hvis det er det, du ønsker. Det kræver blot, at du tager en lille tot ad gangen og drejer dit glattejern, imens du kører det ned over dit hår.

Hvis du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at lave krøller med dit glattejern, så kan du altid spørge din frisør eller finde en videoguide online.

Beskyt dit hår inden styling

Du kan komme i mål med mange lækre sommerfrisurer ved hjælp af et glattejern, men til gengæld tager det også hårdt på dit hår. Det er hårdt for dit hår at blive udsat for varme, men du kan beskytte det så godt som muligt med en varmebeskyttende spray eller creme inden.

En varmebeskyttende spray sørger for, at dit hår ikke tager lige så meget imod varmen fra dit glattejern. Derfor er det en god idé at bruge et lignende produkt, hver gang du bruger dit glattejern, krøllejern eller føntørrer.

Desuden er der også forskel på, hvor meget forskellige glattejern skader dit hår. Der er nogle glattejern, der er designet til at beskytte dit hår bedre end andre. Derfor er det værd at undersøge mere om, hvis du leder efter et nyt glattejern. Se f.eks. glattejern ghd.