Trænger dit hår til ekstra kærlighed?

Efter en lang periode med kulde og vind kan mange kvinders hår være blevet tørt og kedeligt. Det kan være du er en af dem? Så er der heldigvis en række produkter på markedet, der kan hjælpe dig med at få skinnende og velplejet hår. Find ud af hvad du blandt andet kan gøre for at forkæle dine lokker lidt ekstra og gøre dem klar til sommeren.

Investér i gode produkter

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange produkter, der findes til tørt og beskadiget hår. De lover mere eller mindre at minimere spaltede spidser og hjælpe dit ødelagte hår tilbage på rette spor. Noget, der har vækket stor opsigt i skønhedsbranchen, er Olaplex behandling. Ingredienserne i disse hårprodukter er ganske enkelt banebrydende, hvilket mange professionelle og dygtige frisører er enige om. De bygger på et molekyle, der opbygger håret indefra. Dette specielle molekyle gendanner det, der kaldes svovlbroer i håret. Det er disse, der sørger for, at håret forbliver rask og robust. Det er simpelthen en slags førstehjælp til ødelagt hår, som gendanner hårets styrke. Nogle frisører vil mene, at Olaplex er i sin helt egen liga, og at man derfor ikke kan stille den overfor andre hårkure og plejemidler. Du kan både få foretaget Olaplex behandlinger hos din frisør eller gøre det selv derhjemme.

Kosttilskud kan være en mulighed

Der er også en anden måde at styrke håret indefra. Nemlig igennem kosttilskud. Der findes flere kosttilskud, der er specielt målrettet hårets vækst og sundhed. Derudover kan du med fordel kigge efter kosttilskud, der blandt andet indeholder zink, kobber og biotin, der alle bidrager til, at håret får de bedste betingelser for at vokse godt og sundt ud. Det er derfor en god måde at sikre sig, at kroppen får de nødvendige vitaminer og mineraler til at fungere optimalt.